2 Noiembrie 2014, ziua in care Romania a mai murit putin

Posted: November 2, 2014 by zmolem in lehamite
Tags: ,

2 Noiembrie 2014 e ziua in care capusele societatii romanesti (40% dintre romani)au votat hotia, abjectismul si subcultura.
E ziua in care dreptul de vot e obstructionat intr-un mod obscen de intentionat, tocmai pentru a impiedica votul impotriva celui care trebuie sa iasa castigator. Pentru asta ar trebui sa iesim in strada si sa le rupem mufele.
E ziua in care creierele terciuite si manipulabile au decis sa voteze pentru ele insele, nu pentru viitor. E ziua in care fiecare dintre cei 40% de votanti PSD si-a votat propria pensie in loc sa voteze pentru viitorul copiilor si nepotilor.
E ziua in care putorile, asistatii social, somerii si pensionarii, cu totii dependenti de sanul pesedist si de miloaga angrenajului ruginit al masinariei neo-comuniste, au decis ca singurii care mai muncesc in tara asta sa munceasca si mai mult si sa plateasca dublu. Asta pentru ca ei, scursurile,  sa sada bine mersi pe spinarea altora.
Astazi e ziua in care masinaria politico-religioasa a tandemului Ponta-PS Daniel a lucrat excelent. E ziua in care banii de abecedare, trecuti prin infectul angrenaj de propaganda al popimii, au dat roade. Neplacute roade.
Astazi este ziua in care milioane de papagali au stat in casa si s-au jucat Candy-Crush in loc sa iasa pa vot. Zilele trecute cu totii postau #yeslavot pe profilul de fb. Au iesit? Din mamele lor, degeaba.
Astazi este ziua cand 60% dintre romani ar trebui sa deschida ochii si sa realizeze ca lenea si prostia nu trebuie sa conduca. E ziua cand trebuie sa spunem “Vreau sa muncesc” inainte de a spune “Vreau sa fiu platit”.
E ziua in care trebui sa ne hotaram daca vrem sa traim in continuare cu un rahat sub covor sau daca aruncam rahatul cu covor cu tot.
Mai avem o sansa. O sansa!

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s