E-istet.ro – un pas inainte catre performanta

Posted: October 31, 2014 by zmolem in advertoriale
Tags: , , , , ,

-Mi-e teama de evaluarea nationala. Cosmin e temator de felul lui si ii lipseste incrderea in sine. As vrea sa il trimit la meditatii dar ne cam ustura la buzunar. In ultima instanta o vom face si pe asta, dar…
-De ce sa apelezi la meditatii? O intreb pe Anca.
-Ca sa isi insuseasca mai bine materia, sa faca exercitii suplimentare. Ori stii prea bine ca pe noi ne depaseste materia pe care o invata copiii asti in clasele primare. Pe vremea noastra nu era asa.
Aceeasi replica devenita lait-motiv. Pe vremea noastra…
-Pe vremea noastra nu aveam acces la informatie, asa cum au copiii nostri acum. E normal ceea ce invata. Copiii de azi sunt mai receptivi decat eram noi. Au atatea posibilitati de invatare… Si, ca tot veni vorba de asta, de ce sa apelezi la meditatii?
-Tocmai ti-am spus.
image

Ma priveste incruntata si am senzatia ca ma banuieste ca am chef de glume.
-Reformulez. De ce sa apelezi la meditatii cand ai e-Istet.ro?
-Cand ai ce?
-E-istet.ro. Prima platforma educationala din mediul online care vine in intampinarea noilor norme si cerinte din invatamantul primar, oferind elevilor posibilitatea de a avea acces la teste de pregatire pentru examenele nationale. Testele sunt în conformitate cu programa școlară actuala, după modelele PISA, TIMSS și PIRLS.
Anca tace. E semn ca rumega informatia. Bun, atunci sa plusez.
-Astfel, copiii vor avea parte de teste care ii vor pregati pentru examenele nationale, indiferent ca sunt cele din clasa a doua sau a patra. Parintii isi formeaza o imagine a stadiului de invatare a copilului fiind la curent cu evolutia acestuia. Totodata, rapoartele de performanta primite de la e-istet.ro il informeaza pe parinte despre nivelul de stapanire a materiei si despre punctele slabe care trebuiesc corectate pentru a ajunge la un nivel cat mai bun de pregatire.
image

-Pare foarte interesant ceea ce imi spui. Poti sa imi si arati?
-Da.
Intru pe internet si accesez site-ul e-istet.ro. Platforma are o interfata prietenoasa si un meniu usor de folosit iar aspectul  e foarte atractiv, mai ales pentru copii. Exista si o sectiune de teste, pentru evaluarea cunostintelor la limba romana si matematica, cu teste diferentiate pentru fiecare clasa din ciclul primar. De asemenea se pot gasi pe site si pachete de teste, diferentiate tot in functie de clasa, dar si abonamente lunare la preturi convenabile.
Ancai ii stralucesc ochii pe masura ce rasfoieste printre paginile platformei. Pare incantata.
-De ce nu mi-ai spus pana acum despre site-ul asta?
-E foarte nou in mediul online. Spre surprinderea mea, a atras atentia foarte bine avand deja o sumedenie de utilizatori.
-O sumedenie plus unu! Imi zice cu hotarare.
Se lasa pe spatarul scaunului si scapa un oftat:
-Pe vremea noastraaa…
Mda! Nu s-a abtinut si mi-a trantit replica aceasta enervanta. Vremea noastra…
Vremea noastra a trecut, acum e vremea copiilor nostri, caci ei sunt viitorul. Si pentru acest viitor, e-istet.ro e o optiune inteligenta. O optiune care ii poate propulsa pe podium!
image

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s