Recomandarea zilei – Lipicios.ro

Posted: October 30, 2014 by zmolem in advertoriale, recomandari
Tags: , , , ,

Te uiti la peretele gol si simti ca ii lipseste ceva. Ai vrea sa ii faci ceva anume, nici tu nu stii ce, ca sa il schimbi. Nu mai merge sa il varuiesti si gata, nu tine.
Atunci ce poti sa faci? Sa pui un tablou? Nu e interesant deloc. Adica toata lumea are tablouri pe pereti, de ce ai avea si tu?
Sa chemi un meserias sa iti faca ceva decoratiuni sau modele din rigips, apoi sa pui ceva spoturi luminoase? Ar merge dar e prea mare deranjul. Nu-ti arde tie de praf si santier.
Sa cumperi o biblioteca pentru peretele ala? Iar e cheltuiala, iar sunt nervi. Nici asta nu tine. Tu vrei un perete nu o bliblioteca.
Atunci?
Iti spun eu. Apeleaza la stickere decorative.
De ce ai face-o?
Iti spun tot eu. Pentru ca aceste stickere se gasesc, pe Lipicios.ro, in sute de modele care vin sa dea o nota aparte zonei ce urmeaza sa fie decorata.

always-kiss-me~8201352

Stickerele decorative sunt realizate dintr-un material autocolant de foarte buna calitate si cu ajutorul lor vei adapta spatiul decorat personalitatii tale. Sunt perfecte pentru decorarea oricarui spatiu si obiect care trebuie infrumusetat, indiferent ca este vorba de realizarea unor camere tematice, redecorarea unor spatii sau amenajarea unor spatii comerciale.
Poti sa decorezi un perete din camera de zi, cu un sticker perete, la alegere din categoria Stickere pentru pereti, si astfel vei conferi locului ales o doza de personalitate dar si un farmec aparte. De exemplu acest sticker denumit Pe ape, are 120cm x 90cm, poate sa infrumuseteze livingul dumneavoastra indemnand la relaxare si visare. Tin sa precizez ca alegerea combinatiilor de culori e decizia clientului, putand astfel asorta stickerul cu suprafata decorata.
pe-ape~8201238
Usurinta cu care pot fi aplicate au facut ca stickerele decorative sa primeze in fata oricarei alte decoratiuni. Trebuiesc urmati doar cativa pasi:
-suprafata care trebuie decorata sa fie curatata de praf si uscata.
-sa se aplice o presiune cu un card de plastic pe spatele stickerului pentru a-l lipi pe folia de transfer.
-se dezlipeste folia de transfer impreuna cu stickerul colorat.
-se aplica folia impreuna cu stickerul pe suprafata decorata si se preseaza cu cardul de plastic.
-dupa un timp de 15 minute folia de transfer se poate desprinde.
De asemenea, pe langa multitudinea de produse ce se pot gasi pe site, Lipicios.ro vine in intampinarea clientilor cu promotii atractive si oferte speciale.
Fiind primul magazin care a comercializat in Romania stickere decorative, Lipicios.ro a stabilit prin excelenta colaborare cu clientii, prin calitatea si pretul produselor, metodele de plata si livrarea foarte rapida,  un set de standarde greu de atins de catre concurenta. De aceea recomand magazinul online Lipicios.ro, oricarei persoane care doreste sa redecoreze un anumit spatiu sau obiect cu ajutorul stickerelor decorative.

Apropo, ce ziceti de bufnitele acestea, sunt sau nu sunt simpatice?

bufnite lipicios.ro

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s