Europav – o solutie eficienta in amenajarea curtii

Posted: October 30, 2014 by zmolem in advertoriale
Tags: , , , , , , , , ,

Europav este cel mai mare producator de pavaje din judetul Ilfov, avand o vasta si indelungata experienta in domeniu. Europav produce si comercializeaza, pe langa pavaje, borduri, rigole sau dale, si elemente decorative sau practice pentru curtea si gradina dumneavoastra. Puteti gasi astfel  in oferta Europav si pitici de gradina, jardiniere, fantani arteziene, mese cu bancute sau gratare de gradina. De asemenea, odata cu largirea ofertei, puteti gasi solutii optime pentru placarea cu piatra naturala, putand alege dintre diverse sortimente de cea mai buna calitate.
europav-call
O curte capata un aspect aparte in momentul in care alegi pavajul in detrimentul betonului , castigand astfel nu numai din punctul de vedere al aspectului ci si al rezistentei. Avantajul pavajului este ca, la nevoie, se poate demonta la fel de usor cum a fost montat. Astfel, in cazul unei interventii in adancime, sa zicem la reteaua de apa sau canalizare, nu veti suferi nici o paguba, putand demonta stratul de pavaj pentru a-l salva de la distrugere, cum s-ar intampla in cazul betonului. Duritatea pavelelor cat si rezistenta lor la cilcul inghet/dezghet le transforma intr-o prima optiune pentru a amenaja chiar si o zona cu trafic auto intens (de exmplu o parcare sau benzinarie). Un alt avantaj al pavajului este designul. Puteti alege dintre o multime de sortimente, diferentiate dupa forma si culoare, putand astfel sa va adaptati dupa cerintele unui design interior dinainte stabilit.
FOLOSIND-CERC-SI-STEA-2
Elementele decorative din oferta Europav vin sa completeze, ba chiar sa sporeasca, doza de unicitate pe care o poate da pavajul unei curti. Astfel puteti alege piticii de gradina alaturi de o fantana arteziana si cateva jardiniere pentru a creste eleganta curtii dumneavoastra si pentru a echilibra balanta dintre spatiul decorativ si cel brut, construit.
Fantana-arteziana-albastra-EuroPav
Europav, in cei 16 ani de activitate, a stabilit standarde inalte de relationare cu clientii, astfel ca, in ajutorul dumneavoastra Europav vine cu o echipa care va poate ajuta la montaj si cu sfaturi legate de design si amenajari. Pentru mai multe informatii, detalii despre produse, dar si pentru a tine legatura cu Europav, puteti accesa canalul oficial de Youtube, cat si pagina de facebook unde veti gasi informatii actualizate despre produse dar si galerii de fotografii trimise de clientii multumiti.
Europav este, inainte de toate, un reper al calitatii, al inovatiei si nu in ultimul rand al orientarii catre nevoile clientului.
banner-21

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s