A.M. Press preia galusca dupa galusca…

Posted: October 26, 2014 by zmolem in lehamite
Tags: , , , ,

… Si le transforma in stiri cu iz de tabloid.
Deja m-am saturat de pseudo-profesionistii astia de la A.M. Press. In ultima vreme au publicat niste porcarii care put a buda comunala de  aici pana la Londra, la Regina aia simandicoasa.
Ultima facatura e nenorocita aia de stire care a starnit isterie pe internet. Vezi doamne ca NASA ar fi anuntat ca Terra va fi in bezna timp de trei zile din cauza unei explozii solare. Eu unul nu pun botul la teorii din astea isterizant-alarmiste, cum nu cred ca vine maine sfarsitu lumii.
Ei, dar una e sa dai un copy-paste unei stiri si alta e sa o imbogatesti cu aroma de barfoteca din bunul si iubitul Romanistan. La astia de la A.M. Press numarul de zile de bezna a crescut. (Gasiti aici articolul) Adica din 16 pana in 22 decembrie vom bantui pe strazi, urland in gura mare:
-Cine-a tras in noi, 16-22?
Da-o-n doamna ma-sa. Ceea ce fac ei se numeste botanism cronic compulsiv. Adica pun botu la tot si toate, apoi exagereaza ceea ce au inteles pe jumatate. Si din asta iese un talmes balmes de doi lei, pardon, de un leu si zece bani.
Domnilor, pe cand si un sfarsit al lumii sau un viol extraterestru la Cotroceni? Ca vad ca va pricepeti de minune la rahatisme din astea.
Recomandare, invatati ce inseamna HOAX!

Advertisements
Comments
  1. Dan-Marius says:

    mda 🙂 Oricine are niște cunoștințe minime de astronomie și modul în care funcționează Soarele și sistemul solar rîde și cu curul de articole din astea.

    Cînd vine vorba de restul… Ținînd cont că unii încă mai cred că Pămîntul este plat sau că Soarele se învîrte în jurul Terrei nu e deloc de mirare că există destui care pun botul la ceva similar cu Times New Roman…

    Like

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s