Eu ies. Tu?

Posted: October 25, 2014 by zmolem in Uncategorized
Tags:

Nu am vrut sa scriu articole cu si despre politica. Am vrut sa pastrez blogul acesta pentru orice altceva decat politica. Insa nu mai pot, trebuie sa spun ceea ce ma irita, vazand to ceea ce se petrece in jurul meu, in aceasta perioada.
Vad ca nu sunt abecedare in scoli. Nu sunt nici tablete sau ce naiba au mai inventat astia de la invatamant. Nu sunt programe de sustinere a elevilor talentati.  Dar sunt milioane de lei dati la biserici, din fondul de urgenta. In ritmul asta, copiii nostri vor avea materie obligatorie “Facutul de cruci viteza”, “Cum se da pomana la biserica” si “Cum se pupa moastele”. Oooo, de ce nu vii tu Cuza, sa o mai pui de-o secularizare, sa-i lasi pe prasfintiile lor fara Lexus si fara haine aurite, fara gatere si pensiuni?
Vad ca asistatii social primesc pomeni electorale dar impozitele stau sa explodeze. Si nu prea mai avem contribuabili ca sa plateasca impozitele. Pai de ce sa munceasca 38% dintre romani pentru ceilalti 62%? Pai de-aia, ca s-au obisnuit mariile lor pensionarii, revolutionarii de hartie, somerii de lux si altii ca ei, cu subventii si scutiri de impozite. Iar acestea din urma le plateste amaratul ala de contribuabil, ala care produce ceva in tara asta. Ala pe spinarea caruia stau gloata cocotati, somerii, asistatii social, pensionarii, parlamentarii…
Vad campanii menite sa ii indemne pe oameni sa iasa la vot si asta e bine. Dar mai vad si lachei care ii injura si ii bestelesc pe cei care isi exprima dorinta de a iesi la vot si ii si indeamna pe altii sa o faca. Pai cum vine asta? Nu e oare votul un drept fundamental? Sa fie oamenii injurati pentru ca vor sa isi exercite acest drept? Sa li se pomeneasca “doamna mama”, ba chiar sa fie amenintati, tocmai pentru ca ii incurajeaza pe altii sa nu isi lase votul furat? E abject (si daca dai click pe nenorocitul ala de “abject” ai sa intelegi la ce ma refer). 
Ei bine,  eu nu vreau sa-mi las votul furat. NU! Eu ies la vot. Pentru ca nu vreau sa decida pentru mine o gloata de capuse!

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s