Cu ce te ajuta ca…

Posted: September 25, 2014 by zmolem in lehamite
Tags:

Cu ce te ajuta sa te lauzi pe facebook, pe toate grupurile, profilele si paginile pe care le urmaresti, ca ai facut tzasprezece mii de unici si ca traficul tau a izbucnit inspre orgasmice culmi? Cu ce? Oricum in trei zile ai scazut iar sub 100 de unici, reali,  pe zi. Sii prea bine ca atatia ai, nu te fofila.
Cu ce te ajuta sa iti publici in fiecare luna statisticile de trafic ale blogului tau, statistici tinute la rang de blazon? Cu ce te ajuta, cand la cea mai mica verificare se dovedeste ca nu ai nici zece la suta din ceea ce arati? Oricum nu te baga nimeni in seama atata timp cat promovezi un ghiveci epocal.
Cu ce te ajuta ca ai zece bloguri daca nu scrii coerent si placut decat pe un sfert de blog? Aaaa, ca iti dai link intre bloguri… Pai la ce punctaj insumat aduni, de la cele zece bloguri ale tale, poate reusesti sa egalezi un link de la un blogger pe care sa-l fi impresionat intr-atat de mult incat sa te pomeneasca cu ceva.
Cu ce te ajuta ca dai sfaturi despre SEO, scriind articole copy-paste, cand tu esti varza din punctul asta de vedere? Daca ai zece bloguri nu esti expert in SEO si nici vechimea nu conteaza.
Cu ce te ajuta ca ai adunat in jurul tau un cerc de bloggeri incepatori, pe care ii intretii cu sarutari pasionale aplicate pe poponet? Cand nu vei mai avea nevoie de ei ai sa ii sapi cu parsivism si le vei lasa comentarii anonime si injurioase. Doar iti sunt competitie la diversele concursuri la care participi si iti fura premiile, fi-r-ar catzaua lor a dracu. 
Raspunsuri nu astept de la tine, caci stiu ca ai sa te martirizezi vremelnic, banuiesc ca stii ce e aia, doar ai mai facut-o de atatea ori cand te-a luat cineva la 11 metri.
Nu iti dau numele, nu ma murdaresc pe tastatura, dar fac pariu ca te vor recunoaste multi. Stiu vreo cativa care iti pomenesc numele cu scarba. Sper sa nu ma provoci intr-atat incat sa te scot pe tapetul rusinii!
Pana atunci, ia de aici niste like-uri.
image

Advertisements
Comments
  1. luciastroila says:

    Culmea e că eu cunosc mai mulţi care s-ar încadra în tiparul ăsta şi unii din ei chiar se cred deja scriitori şi jurnalişti doar pentru că au reuşit într-un sfârşit să facă trafic pe un blog pentru care s-au milogit peste tot. :)))
    Chiar, foloseste la ceva statistica asta?

    Like

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s