Cabral si Ice Bucket Challenge

Posted: August 26, 2014 by zmolem in lehamite
Tags: ,

Iaca si replica lui Cabral data celor care ii blameaza pe turnatorii de apa cu gheata in cap.
Iaca si replica mea la replica mele la replica lui, nu ca ar conta s-au l-ar durea pe Cabral de parerea mea:

Io inteleg ca tu ai donat ceva bani la viata ta si ai nustiuce ce asociatie, dar chiar nu simt nevoia sa te bati cu caramida-n piept, in stil becalian, ca tu ai facut asta. Du-te ba si doneaza sange, pe tot daca vrei, dar sa nu stie nimeni.  Nu te da pe sticla sau pe net ca fufuzula pe trotuar. Sau e chestie de rating aici? Sa vada lumea ca sa creasca ratingu. Pai normal ca e, ca daca donai fara sa spui la nimeni, cum nu ai facut acum pomenindu-ti sfantu’ card ca pe un organ vital, dracu te baga in seama. Ca pana la urma asta e, bagare in seama, la tine si la toti aia care isi toarna apa in cap, chiar daca doneaza sau nu.
Sunt alte mii de oameni care fac bine in tara asta,  oameni de care nu stiu nici macar vecinii, pe care nu ii vezi scalambaindu-se pe Youtube sau Facebook, oameni care fac mai mult bine decat toti galetasii la un loc. Pe astia nu-i auzi zicand “Am donat” sau”Am dat” cum ati facut voi cei care v-ati turnat apa cu gheata in cap.
Ce ai facut tu acum e un fel de:
-Am donat si-s pe scula mea, care e mai mare decat scula ta, mai ales ca am card si am de unde sa donez.
Esti un becalian. Donezi si te dai mare.
Dracu avea treaba cu tine dar ai simtit tu nevoia sa te dai mare si tare cu asociatiile tale si cu card cu tot. Era mai elegant daca faceai si taceai. Tu ai preferat sa iti bati barbatia…pardon, cardul de masa si s-o dai pe latura bunului samaritean. 
Esti un bun samaritean, bravo tie pentru ajutorul dat altora, dar esti unul care cauta rating, deci cu nimic diferit de aia care isi toarna apa in cap pe degeaba.
Si, la fel cum a fost rahatul ala de campanie pentru Alex Puica, exagerata ca un cacat care pute pana la Dumnezeu de-i cad ingerii paralizati, la fel e si porcaria asta de “toarna-ti o galeata de apa cu gheata-n cap” mediatizata, culmea, mai ales de catre ProTV. Al dracu post cum a stiut el sa preia balaceala asta samariteana pentru cateva puncte de rating.
Oare daca era de turnat pipilica de vaca sau rahat de porc, te-ai mai fi bagat?

Advertisements
Comments
 1. Pishky says:

  Hmm.. nu e vorba chiar de rating aici. Dar când cineva comentează că doar îți torni apă în cap și nu donezi, simți nevoia să dai replica și să demonstrezi că ai făcut și ai dres și nu doar ți-ai turnat apă în cap, ci ai și donat. Cred că asta a vrut el, de fapt, să sublinieze, dar a cam deraiat și s-a băgat și-n alte subiecte care nu-și aveau, acum, rostul.

  Like

  • zmolem says:

   Lumea nu se lua de el. Ci de aia care o fac doar pentru bucuria cartierului. A simtit omu nevoia sa-si dovedeasca barbatia si a scos articolu ala. Bravo lui. Nu a facut decat sa sublinieze ceva ce altii i-au aruncat in ochi de mult. S-o fi ofuscat omu, nu zic, ca prea luase rahat pe tava de la toti, dar reactia lui nu face decat sa-i aduca si mai multa mizerie. Era bun un: Donati si va turnati apa in cap! Si clar nu-l bestelea nimeni.

   Like

  • zmolem says:

   Si totusi e vorba de rating pentru ca subiectul galetilor cu apa rece turnate in cap se discuta la ore cheie de audienta. In rest, protevistic…stirile de la ora 5, sic si groaza… Ce mai, deraiem romaneste de la subiect.

   Like

 2. Cuvânta says:

  Daca te lauzi esti snob, daca nu te lauzi se lauda altii cu chestii mult mai neinteresante. Nici nu stii cum e mai bine.

  Like

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s