Ice bucket challenge sau cum sa traiesti din plin spiritul de turma

Posted: August 25, 2014 by zmolem in lehamite
Tags: , , , ,

Zici ca a tampit poporul din Feisbuchistan. Nu mai ai loc de tampiti care-si toarna in cap galeti cu apa rece, apa cu gheata, apa calda, apa plata cu lamaie… A degenerat chestia asta intr-atat de mult incat tot cretinu crede ca are sa-i creasca ratingu de ciumpalac daca isi toarna in cap o galeata cu apa. Vecina de la trei se excita in baie, cu un vibrator infipt in anus, cand vede filmele in care masculanii feroce ai cartierului isi varsa apa in cap, ca sa li se vada burtile paroase si nespalate.
De ce nu o galeata cu balega? De ce nu o galeata cu pipi de vaca la menstruatie? Sau scuipat de balena? De ce?
Tind sa cred ca poporul feisbuchistanez roman e intr-atat de indobitocit, incat ar fi in stare sa-si faca spalaturi rectale cu Zuzu doar pentru ca e in trend. Si ar face asta filmandu-se cu o camera de 3 megapixeli, in fata carpetei cu rapirea din serai sau in curtea plina cu rahat de gaina sau langa cocina porcilor.
Intr-un fel prinde bine chestia asta ca asa se mai spala unii, certati la cutite cu apa si sapunul. Dar o sa treaca totul si iar are sa puta-n tramvaie a transpiratie statuta de trei zile amestecata cu parfum ieftin de la chinezi. Si va ramane doar marturia miilor de filmulete in care dobitocii se provoaca intre ei sa-si verse galeti cu apa in cap.
Va trece! Doar sa vina iarna.

image

No așe!

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s