Scurtele de luni dimineata

Posted: June 10, 2014 by zmolem in lehamite, scurte
Tags: , , , ,

Apelez la scurte pentru ca vreau, pot si n-am chef de prea multa palavrageala.

1. Pentru Simona Halep. Bravo! Ai reusit sa ii faci si pe nestiutori experti in tenis. Ai reusit sa-i faci pe Gadea&co sa se umple si mai tare de penibil. Dar nu in ultimul rand, nu ca sa iti minimizez reusita, ai ajuns in finala. E adavarata confirmare a talentului tau.

2. Pentru haterul caruia i-am blocat comentariile pe acest blog. Cand mergi la cineva in casa si tu faci mizerie si scandal, ti se pare deplasat sa te dea afara? La fel e si cu blogul, esti la mine acasa. Atata vreme cat eu iti respect blogul si nu iti injur neamul si educatia, te rog nu o fa tu. Revino cu scuze sau o sa inveti pe de rost articolul 205 din codul penal.

3. E cald dom’le. Daca spiritul de conservare va lipseste, puteti invata de la tv ce sa faceti cand e cald. E chiar penibil sa vii sa ii inveti pe oameni ce sa faca pe canicula, de parca ei sunt niste idioti retardati care n-au simturi si nu deosebesc setea si disconfortul termic de pofta de sex. In curand vom primi, de la televizor, lectii de respirat pentru ca suntem prea stupizi sa o facem singuri.

4. Pentru Banciu! Sa crapi, si tu si Badea. Voi nu sunteti jurnalisti. Sunteti niste mascarici! Bufonii regelui adusi in epoca moderna sa faca circ televizat.

5. Pentru fanii Game of Thrones. Asa-i ca tuturor a inceput sa va placa Tywin Lannister?

6. Pentru ca zambetul e un bun inceput de saptamana!

image

Advertisements
Comments
  1. eoradea says:

    Am o… nelamurire. Nu urmaresc Games of Thrones, asa ca trebuie sa intreb cine e Tywin Lannister? Baniciu si Badea sint si ei personaje de acolo?

    Like

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s