Eveniment caritabil – Art For Life

Posted: June 10, 2014 by zmolem in Campanii umanitare
Tags: , ,

image

Unul din cei mai importanţi actori care au evoluat în ultimii ani la Teatrul de Nord, Radu Botar a aflat de curând că suferă de cancer şi a început şedinţele cu citostatice. Cancerul este localizat într-o zonă sensibilă, care ţine de respiraţie şi emisia vocală, lucru ce-l face şi mai tragic fiind vorba de un actor.
În vârstă de 51 de ani, Radu Botar este un actor complet, abordând cu aceeaşi competenţă roluri de comedie şi de dramă. Amintim doar câteva: “Bufonul regelui”, one-man show de mare succes, premiat în 2010 la Gala STAR, rolul Tatălui din “Jocul vieţii şi al morţii în deşertul de cenuşă” de Horia Lovinescu, mai demult monologul “Novecento” după Alessandro Baricco şi mai recent Take în “Take, Ianke şi Cadâr” la Satu Mare sau rolul din “Emigranţii” de Slavomir Mrozek alături de Marian Negrescu la Tg. Jiu.
Anul trecut sătmărenii au reuşit să adune peste 150.000 de lei în beneficiul actorului Carol Erdos, ajutându-l pe acesta să biruie o boală similară. Acum chiar Carol îi roagă să repete gestul de solidaritate. Cei ce doresc să îl ajute pe Radu Botar pot depune bani în următoarele conturi, deschise la Banca Transilvania: cont Euro – RO24BTRLEURCRT0258193701; cont lei – RO74BTRLRONCRT0258193701

sursa Informatia Zilei

Vineri 13 Iunie are loc evenimentul caritabil Art for Life unde arta poate salva o viata! Banii stransi in urma vanzarii lucrarilor de arta din acea zi vor readuce pe picioare unul dintre cei mai de seama actori si regizori din Satu Mare!

image

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s