Parerea mea despre Blog Spring Orkestra

Posted: April 29, 2014 by zmolem in recomandari
Tags: , ,

Ma indrept molcom, ardeleneste, catre premiile castigate la concursul Blog Spring Orkestra.
Cand am scris primul articol, nici nu visam ca voi castiga atatea premii, cu atat mai mult premiul cel mare. Asta nu inseamna ca am pornit din start cu gandul la o participare simbolica. Nu! Nu sunt genul de om care sa se multumeasca doar cu participarea, dar nici nu duc pasiunea concursului la cote extreme, pasiune care sa refuleze la final prin gesturi neplacute.
Le multumesc organizatorilor pentru felul in care au “dirijat”, daca pot folosi acest cuvant, concursul. Totul a inceput cu o organizare solida, cu reguli bine si concret stabilite, cu descrieri ample ale campaniilor fiecarui beneficiar. Apoi a continuat cu promovarea concursului prin diverse metode, de la Zelist pana la bannere publicitare pe diferite site-uri, incat a fost de domeniul imposibilului sa nu afli despre acest concurs. 
Campaniile  au fost din diverse domenii cum ar fi IT&C si electrocasnice, Fashion, Lifestyle, Casa si gradina sau Travel. Premiile oferite de sponsori au fost in bani, produse, abonamente sau vouchere de cumparaturi iar premiul cel mare fiind un Logan, lucrul acesta sporind atractivitatea concursului.
Mi-a placut foarte mult, si ii felicit pe organizatori pentru acest lucru, felul in care au rezolvat problemele aparute pe parcurs, dar si promptitudinea cu care au raspuns participantilor.
Pentru mine Blog Spring Orkestra a insemnat, inainte de toate, o fortare a limitelor proprii, un volum enorm de munca si o provocare imensa. Am trecut peste criticile si sfaturile de a ma retrage, peste desele sicanari si mi-am pastrat increderea in Orkestra, chiar daca pe final nu imi mai faceam sperante la marele premiu, chiar si la unele dintre premiile individuale. Asta a facut ca surpriza sa fie infinit mai mare cand Dana Florentina Ungureanu, supranumita de acum Cea care aduce vestile bune, m-a anuntat pe facebook ca am castigat Loganul.
Indiferent de situatie, chiar si daca nu as fi castigat marele premiu, parerea mea ramane aceeasi, Blog Spring Orkestra este si va ramane pentru multa vreme cel mai bun concurs de profil din tara. Si asta se vede si in rezultate: peste 300 de blogeri inscrisi in concurs, peste 1700 de articole, peste 80 000 de semnale sociale generate.
Le multumesc tuturor celor care m-au felicitat si mi-au transmis mesaje de simpatie.
Multumesc Orkestra pentru premii dar si pentru o experienta unica, din care am avut doar de invatat.

Advertisements
Comments
 1. ina15 says:

  Oau , aproape că nu-mi vine să cred că există asemenea premii pe internet. Până nu văd parcă nu aș crede , preferabil pe pielea mea :)) . Felicitări !

  Like

 2. Vienela says:

  Felicitari inca o data, Mihai!
  Nu am avut timp sa citesc nimic din ceea ce ai scris pentru concurs, dar un singur articol gasit aproape intamplator pe la prieteni, articol pe care l-am devorat, pur si simplu, mi-a spus ca stilul tau de a scrie este deosebit si ca ai meritat sa castigi!

  Liked by 1 person

 3. eXIST says:

  Felicitări pentru premiile obținute! Datorită acestui concurs am descoperit idei și oameni interesanți! Tu ești unul dintre aceștia! Baftă în continuare!

  Like

 4. Henry says:

  Yep! winner here!

  Like

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s