Ultramaster e arma ta secreta impotriva spargatorilor

Posted: April 15, 2014 by zmolem in advertoriale, Orkestra, recomandari
Tags: , , , , ,

Ce poate fi mai rau ca, atunci cand te relaxezi intr-o vacanta binemeritata, sa primesti un telefon si sa fii  anuntat ca ti-a fost spart apartamentul? In momentul acela orice urma de calm si voie buna se duc pe apa sambetei iar vacanta se transforma in stress. Te grabesti sa iti faci bagajele ca sa te intorci acasa.  Grijile tale ajung pe cote inimaginabile si incepi sa faci calcule, sa iti te gandesti la ce ti-a fost furat si la paguba totala. Apar inevitabilele intrebari:
-De ce ti-a fost spart apartamentul?
E logic ca ti-a fost spart pentru ca hotul sau hotii au dorit sa puna mana pe bunurile de valoare ale caror posesor esti. Televizorul, laptopul, bijuteriile, banii ascunsi in dulap, toate acestea au atras hotii mai ceva ca un magnet.
-Cum ti-a fost spart apartamentul?
Pentru hoti e simplu. Studiaza terenul vreme de cateva zile, chiar saptamani, ca sa vada o anumita ciclicitate in activitatile tale si ale familiei. Observa cand plecati la lucru, cand va intoarceti, ce faceti la sfarsit de saptamana. Isi formeaza o idee despre proprietar si calculeaza un moment prielnic in care sa dea lovitura. Faptul ca ati plecat in vacanta i-a ajutat foarte mult. Au asteptat o noapte de week-end si, candva dupa ora doua noaptea, au patruns in apartament fortand geamul sau usa. Pentru unii hoti nici o usa nu e un impediment prea mare cand isi doresc sa iti fure bunurile.
-Ce puteai face ca sa nu iti fie spart apartamentul?
dsc 1616Ei bine puteai sa iti instalezi un kit de alarma wireless de la Ultramaster. Acesta este un kit complet antiefractie, compus din:
-centrala alarma DSC PC 1616, cu sase zone pe placa plus o zona pe tastatura, extensibila pe 16 zone cu doua partitii.
-interfata radio 8 zone 433 MHz RF5108
-sirena de exterior LADY, cablata cu carcasa dubla din policarbonat si metal, cu autoprotectia impotriva spuma, taiere fire sau sabotaj.
-detector PIR(Passive Infra Red) radio(wireless) DSC ,WLS-4904
-telecomanda radio DSC ,WS-4939-1buc.
-acumulator 4 AH/12V
-transformator toroidal pentru centrala.logomaster security
Cu un asemenea sistem antiefractie ai fi avut o vacanta mult mai linistita iar hotii erau probabil la racoare in acest moment. Iar pentru a avea asa ceva nu e nevoie decat sa intri pe Ultramaster.ro si sa cauti in lista de produse un kit care sa se potriveasca nevoilor tale. Ultramaster este etalon de profesionalism in domeniul sistemelor de securitate, avand incluse in portofoliu proiecte atat pe obiective mici, cum ar fi apartamente si case, dar si obiective mari, precum centre comerciale, depozite sau chiar unitati MApN. Ultramaster asigura suportul tehnic, instalarea si mentenanta dar si consilierea clientilor pentru o alegere cat mai buna a unui sistem de alarma.
Si cum hotii au tendinta sa revina in locatiile unde au avut “recolte” bune cel mai bine ar fi sa iti instalezi un sistem antiefractie de la Ultramaster. Pentru ca Ultramaster e arma ta secreta impotriva spargatorilor.

Advertisements
Comments
 1. monk says:

  Eu am un rotweiler care rupe tot. Nu vad eu hotii sa intre in curtea mea.

  Like

 2. monk says:

  Mai tu tii cu ursu.

  Like

  • zmolem says:

   Nu. Eu doar vreau sa vezi avantajele unui kit wireless. Nu iti roade slapii, nu iti face bucurii pe gazon, nu iti musca vecinii si nu urla la luna decat cand intra hotii.

   Like

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s