Iepurasul lucreaza in secret la Hilmi Medical Center

Posted: April 15, 2014 by zmolem in advertoriale, Orkestra, recomandari
Tags: , , , ,

Cat de mult conteaza pentru tine felul in care se prezinta aspectul general al tenului? Cat de mult conteaza pentru tine sa ai un ten sanatos care sa-ti sporeasca increderea in tine?
Daca iti doresti sa ai un ten sanatos si bine intretinut ar trebui sa retii un singur nume, Hilmi Medical Center.
Hilmi ofera cele mai bune tratamente pentru afectiunile dermatologice pornite din organism dar si tratamente de curatare a tenului afectat de factori externi.
logo-top hilmiSpecialistii dermatologi de la Hilmi Medical Center vor stabili care sunt cauzele unei afectiuni dermatologice, in urma unui consult specializat. Acest consult presupune si cunoasterea anamnezei, pe langa un set de analize complete si stabilirea factorilor externi care pot afecta tenul. Indiferent de care sunt cauzele unei afectiuni, medicii de la Hilmi Medical Center vor stabili un tratament tinand intotdeauna cont de raportul beneficii/riscuri luand cele mai bune decizii pentru pacient. iepuras_visual
Tinand cont ca se apropie perioada sarbatorilor de Pasti, Hilmi si insusi Iepurasul au venit cu o oferta foarte tentanta pentru persoanele care doresc sa isi imbunatateasca aspectul tenului scapand de ridurile inestetice. Aceasta oferta presupune deschiderea unui card de credit la Banca Transilvania. Cu acest card urmeaza sa fie achitata suma totala necesara pentru o interventie de tratament cu botox.
Iterventia presupune injectarea cu ace foarte fine, operatiune nedureroasa astfel ca nu se va face anestezie. Pentru ca nu necesita spitalizare, persoana care va beneficia de aceasta interventie poate sa isi reaia activitatea imediat iar efectele se vor vedea in maxim doua saptamani de la injectare.
Indiferent ca alegi sa beneficiezi de un tratament specializat sau de tratamente dermato-cosmetice poti fi sigur ca serviciile Hilmi Medical Center sunt cele mai bune si ca aceasta alegere este doar in beneficiul tau.

Advertisements
Comments
  1. monk says:

    Botox pe credit! Now that’s the way it should be.

    Like

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s