Construieste inteligent

Posted: April 13, 2014 by zmolem in advertoriale, Orkestra, recomandari
Tags: , ,

-Crezi ca putem executa constructia in timp util? Il intreb plin de ingrijorare pe Daniel, seful de proiect si dirigintele de santier.
E prima oara cand preluam un asemenea proiect si am motive serioase sa ma indoiesc de reusita lui. In primul rand pentru ca am preluat constructia de la stadiul de fundatie, realizata cu mare intarziere de executantul dinaintea noastra. Nemultumit de felul si de incetineala cu care se executa lucarea, beneficiarul a decis sa ofere firmei noastre posibilitatea de a o finaliza la termen. Lucru, dupa parerea mea, foarte dificil, tinand cont de stadiul intarziat al lucrarilor.
-Se poate realiza. Dar trebuiesc indeplinite anumite conditii. Prima ar fi sa se munceasca in flux continuu la ridicarea zidurilor. Asta presupune lucrul pe doua schimburi.
-Bine Daniel! Dar asta inseamna sa avem foarte multe materiale pentru structura la fata locului.Pentru doua schimburi trebuiesc multe materiale. E vorba de 44 de paleti cu caramida si mortar. Din pacate stam foarte prost cu spatiul si nu vom avea unde sa depozitam aceste materiale chiar si daca am urca o parte dintre paleti pe fundatie.
logo_arabesque13Ma priveste cu superioritate semn ca are deja o solutie pentru problema asta.
-De luna asta facem aprovizionarea cu materiale de constructii de pe Arabesqueonline.ro. Facem comanda din magazinul online, rapid, usor si fara bataie de cap, platim online si materialele ni se livreaza chiar a doua zi.
Suna foarte bine ceea ce imi spune, mai ales ca de partea de aprovizionare ma voi ocupa eu, pe tot parcursul acestei lucrari, dar acest lucru nu rezolva problema spatiului de depozitare.
-Dar unde vom pune toate materialele? Tine cont ca trebuie sa instalam si doua baraci modulare. Lucrul asta reduce si mai mult spatiul de care vom beneficia.camion2
-Tot Arabesque e solutia. Odata ce am facut o comanda de la ei, avem optiunea ca materialele sa ne fie livrate pe etape. Cati paleti ar incapea in curte, respectand normele tehnice de depozitare?
-Maxim optsprezece, raspund eu dupa ce fac un calcul scurt.
-E perfect. Cand vei observa ca mai avem doi paleti de caramida ceri sa ne fie livrata urmatoarea transa.Si astfel vom lucra in flux continuu fara sa fim incurcati de spatiul dedecomix depozitare prea mic.
-Ingenios lucru. Si in felul acesta nu vom avea un stoc de materiale prea mare pe santier, dar totusi vom putea inainta rapid cu constructia. Dar restul materialelor, de la fier pana la finisaje, tot de pe Arabesqueonline.ro le vom cumpara?
-Da! Arabesque online are un portofoliu complet de produse si un stoc mare si in permanenta actualizat. Nu ar trebui sa intampini probleme pe toata perioada lucrarii din punctul de vedere al aprovizionarii.
Are dreptate. Luand in calcul acest factor incep sa nutresc speranta ca lucrarea care va incepe in doua zile are sa fie una de succes si totul datorita Arabesqueonline.ro si a orientarii sale catre nevoile si cerintele clientului. Cred Arabesqueonline.ro ar trebui sa lucreze sub deviza: Construieste inteligent.

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s