Dansul, alegerea perfecta pentru intampina primavara

Posted: March 27, 2014 by zmolem in Amuzante, Orkestra, recomandari
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

logosftstpNimic poate intrece senzatia pe care ti-o ofera un dans alaturi de o persoana draga, indiferent ca e vorba de un vals lent, un tango navalnic sau o pasionala rumba.
Daca si tu esti de acord cu mine, inseamna ca acest articol e unul care iti va fi de folos. Vin sa iti fac o recomandare care, sper eu, iti va fi de folos, oferindu-ti o oportunitate de a lua parte la o activitate destresanta, placuta si sanatoasa, si anume dansul.
Este vorba despre cursurile de dans oferite de Scoala de Dans Softstep. Asociatia Clubul Sportiv Softstep activeaza inca din 2007 iar din 2010 se afla sub egida Federatiei Romane de Dans sportiv, avand numeroase rezultate excelente in dansul sportiv. Echipa Softstep este alcatuita din antrenori si instructori de dans, atestati de Ministerul Educatiei, cu o vasta experienta in acest domeniu, avand la activ numeroase premii castigate la competitiile de dans sportiv.
soft-step-cursuri-dansSoftstep vine in intampinarea dorintei tale de a invata sa dansezi, de a-ti petrece timpul liber intr-un mod placut, de a face miscare, chiar si de a face performanta in acest domeniu. Astfel, din oferta clubului de dans poti selecta cursul sau cursurile potrivite pentru tine. Poti alege intre cursul de dans pentru adulti, dans pentru copii, dans de nunta, dans pentru seniori sau reggaeton.
La cursul pentru adulti ai ocazia sa inveti vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quick step, samba, cha-cha, rumba, paso doble, jive, salsa sau bachata. O descriere ampla a fiecarui dans care poate fi invatat la Softstep poate fi gasita pe site-ul scolii de dans la sectiunea Cursuri de dans pentru adulti.
softstep copiiDaca doresti sa iti trimiti copilul la un asemena curs, trebuie sa stii ca Softstep e solutia ideala, indiferent ca e vorba de dansul de performanta sau o simpla activitate extrascolara. Cursurile de dans sportiv se adreseaza copiilor cu varsta minima de 5 ani, si includ valsul lent, tangoul, valsul vienez, slow Fox, quick step si dansurile din categoria latino samba, paso doble, cha-cha, rumba si jive. Cursurile de dans extrascolare, care vin sa sporeasca abilitatile motrice si ritmice ale copiilor, includ dansul sportiv, Hip-Hop, streetdance si latino. Mai multe detalii poti gasi pe site la sectiunea Cursuri de dans pentru copii
Printre altele, din oferta Softstep puteti beneficia si de cursuri de dans pentru nunta, pentru seniori dar si de cursuri de reggaeton.
Indiferent ca iti doresti performanta, ca vrei sa ii oferi copilului tau o activitate placuta si constructiva, ca vrei sa faci miscare sau doar sa te distrezi, Scoala de Dans Softstep este solutia perfecta pentru tine.

Advertisements
Comments
 1. dordefemeie says:

  Imi place foarte mult sa dansez. Informatiile tale chiar imi sunt de folos 🙂

  Like

 2. monk says:

  Tu mai dansezi? Stiu ca mergeai si tu la cursuri de dans. Sau tot cu forta si acum?

  Like

 3. laur says:

  Pacat ca nu e si in Brasov clubul asta de dans.

  Like

 4. miruna says:

  bun de stiut! muzica si dansul fac minuni cu mintea si starea noastra de spirit!

  Like

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s