Alege serviciile specializate de medicina a muncii oferite de Hilmi.ro

Posted: March 27, 2014 by zmolem in advertoriale, Orkestra, recomandari
Tags: ,

Doresti sa te angajezi.Ai un CV complet pentru postul pe care doresti sa te angajezi. Trebuie doar sa faci un set de analize medicale.Nu stii unde? Iti spun eu.
Hilmi Medical Center e solutia pentru tine pentru ca ofera un pachet complet de analize medicale necesare la angajare, in conditii de inalte standarde profesionale. Aceasta clinica acopera o gama larga de discipline medicale, sustinute de o echipa de medici specialisti care lucreaza intr-un sistem orientat catre pacient si nevoile acestuia. logo-top hilmi
Hilmi beneficiaza de zece cabinete medicale intinse pe o suprafata de peste 600 de metri patrati, avand o varietate larga de specializari, dispunand si de o gama larga de analize de laborator pentru a oferi un pachet complet de diagnosticare, preventie si tratament.
Totodata parteneriatele cu peste 100 de clinici si cabinete medicale din tara dar si din afara tarii fac din Hilmi o optiune serioasa pentru orice persoana care doreste sa beneficieze de servicii medicale specializate la cele mai inalte standarde de calitate.
Avand un set complet de analize medicale, necesare angajarii, colaborarea si implicarea medicilor care vin sa stabileasca, in functie de rezultatele analizelor medicale, aptitudinile profesionale ale viitorului angajat, Hilmi Medical Center este o optiune de top pentru cei care au nevoie de seturi de analize medicale necesare angajarii.
De asemenea, Hilmi ofera servicii complete de medicina muncii, asigurand, pe langa examenele medicale necesare angajarii, si controale periodice anuale efectuate la sediul beneficiarului, asigurand urmatoarele:
-inregistrarea evenimentelor medicale dintre controalele anuale ale angajatului,
-examene medicale pentru angajatii care lucreaza in mediu expus factorilor de risc profesional (conform fiselor din anexa 7 a NGPM)
-examene medicale si pentru angajatii care lucreaza in mediu neexpus factorilor nocivi,
-completarea fiselor de aptitudini de catre medici specialisti,
-reexaminare la revenirea in campul muncii
-servicii de consiliere a angajatorului si participarea la activitati privind protectia maternitatii la locul de munca.
-particioparea la cercetarea accidentelor la locul de munca
-asigurarea asistentei si consultantei in cadrul controalelor de specialitate facute de autoritati.
-examene si teste de laboratori necesare stabilirii seturilor de aptitudini hilmi
Hilmi Medical Center vine sa dezvolte si un sistem modern si facil de acces la serviciile medical prin cardurile individuale de abonat, astfel ca, oriunde te-ai afla in tara, se poate face o programare telefonica prealabila pentru ca mai apoi sa te prezinti la clinica sau la oricare dintre clinicile partenere doar avand cardul asupra ta.
Prioritatea numarul unu a Hilmi Medical Center este satisfacerea pacientului si asta ar trebui sa conteze cel mai mult in alegerea ta, indiferent ca doresti un examen medical complet pentru angajare, un set de analize de rutina, analize medicale anuale sau un control medical de specialitate.

Advertisements

Lasa un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s